COVID-19

 

Kære alle løbere og løbsarrangørere 🇩🇰

I al respekt for Danmarks beslutning om at passe på hinanden 🥰🇩🇰

Klub 100 halvmarathon vil på det kraftigste opfordre ALLE til at følge myndighedernes anvisninger om at undlade at samles 🍀🏆

Vi ses senere! Jeg håber inderligt, at I ALLE vil følge min opfordring, både løbere og arrangørere🍀🍀🍀

Nyd en tur alene i Danmarks dejlige natur🇩🇰

Glæd dig til at vær sammen med dine løbevenner igen, når tilstanden i Danmark forhåbentlig snart er under mere kontrol🏃‍♀️🏃‍♂️🏆

Lad os stå sammen og vise, at vi er enige om at passe på hinanden 🍀🥰🇩🇰❤️

fcløb

klub100halvmarathon

 

 

Skrivelse fra DAF dateret den 12. marts 2020:

Kære klubleder og løbsarrangør,

På baggrund af regeringens udmelding i går aftes om initiativerne for at reducere konsekvenserne af coronavirus i Danmark, har vi i Dansk Atletik besluttet følgende:

Vi anbefaler på det kraftigste ALLE klubber til at aflyse al træning, alle arrangementer, stævner, motionsløb, generalforsamlinger etc. Træning bør i videst muligt omfang tilrettelægges som selvtræning. Indendørs træning – som fx styrketræning – bør tilrettelægges, så der kun er en ad gangen i lokalet eller i det mindste færrest muligt ad gangen. Dette er gældende indtil mandag den 30. marts, afhængigt af udmeldinger fra myndighederne.

Atletikstævner og motionsløb aflyses af jer på Dansk Atletiks kalendere: http://dansk-atletik.dk/kalender/kalender.aspxhttp://motiondanmark.dk/loebskalender.aspx Du kan også kontakte Dorte Maria Ramlov på Dansk Atletiks kontor på dorte@dansk-atletik.dk, så sørger hun for at opdatere kalenderne.

Vi vil melde yderligere ud til jer afhængigt af, hvad myndighederne beslutter og fortæller.

Vi synes alle, at det er en meget mærkelig og også alvorlig situation, vi er i. Derfor er vi fast besluttet på, at vi i Dansk Atletik naturligvis skal gøre alt hvad vi kan for at efterleve myndighedernes krav og anbefalinger. Vi har alle sammen et medansvar for at passe på de svageste borgere og gøre vores for at sikre, at sygehuse og hospitaler har kapacitet til at behandle de, der har allermest behov for det. Pas på dig selv, dine kære og alle andre.

Mange hilsner

Dansk Atletik
Torben Dan Pedersen