Andres minder…

Søndag den 9. februar 2020 blev på mange måder en ganske særlig dag for Frank Sievers:

 

Sådan lød det en ganske almindelig og ret så blæsende mandag i september 2019:

Lidt vildt at den milepæl blev nået for præcis 1 år siden idag. Har siden løbet 2 helmarathon og løb mit halvmarthon nr 147 i går og er for længst blevet fuldgyldigt medlem af klub ? ikke bare en løbeklub men et helt unik fællesskab og en samhørighed man skal være en del af for at kunne forstå. Er glad, stolt, taknemmelig og en smule ydmyg for at være en del af dette fællesskab??Tak til alle jer skønne løbetosser for at være med til at gøre hvert løb til en fest og for at være jer – uden jer var jeg aldrig nået hertil❤?

 

En dejlig hilsen fra Anne Bundgaard, nr. 60 på Klub 100 halvmarathonlisten:

Jeg er netop hjemvendt fra 4 fantastiske sommer dage i Berlin.
I søndag løb jeg mit nr. 100 halvmarathon i Berlins gader. Det var en total fed oplevelse, at løbe sammen med godt 35.000 andre løbere.
De første 10 km løb jeg sammen med min trofaste løbemakker Anne Lise, vi holdt et fint tempo, samtidig med at vi kunne opleve alle de seværdigheder på ruten. Ved 11 km skilte vores løb og mod mål det gik. Der var utrolig mange danske tilskuere og når man har Dannebrogs t-shirten på, bliver man heppet igennem hele løbet. De sidste 5 km’s løb blev der tænkt meget over, alle de løb jeg har løbet sammen med alle de fantastiske løbetosser, som er medlem af klub 100 halv.
Vi har haft så mange gode oplevelse og selvom jeg har nået mine første 100 løb, stopper det ikke her. 
Jeg nyder løbene og ikke mindst det fantastiske fællesskabet.Jeg vil gerne sige 1000 tak for certifikatet, medaljer, gavekort, sang og tale, som jeg har modtaget fra jer skønne løbetosse venner.Nu er jeg igang med at bestille klub 100 tøj, som jeg skal ud at flashe til mine næste løb.

Vi ses derude!

 

Charlotte Locht fortæller her om sit halvmarathonprojekt for parkinson

 

Svend og Dan på TV ØST 6. maj 2018

12 min. inde i udsendelsen er Svend og Dan på, som ihærdige repræsentanter for Klub 100 halvmarathon:

KLIP